miercuri, 28 octombrie 2015

Un adio şi-un prezervativ


Te-am văzut acolo…aşteptând acelaşi curs ca mine, plictisit, oripilat, ca-n facultate.
S-au trezit în mine toate prostiile alea pe care le citeam pe bloguri, ştii tu “ce fac femeile când nu le văd bărbaţii”.
Femeia de succes a tras cortina, s-a dat la o parte şi s-a dezbrăcat de pantaloni pentru o rochie.
Bărbatul de succes, mă gândeam, răspunsul la întrebările repetitive cum arată bărbatul de succes?”
Teoretic aşa…dar mai târziu, furată de valul peisajului, setea de succes şi-a domolit vocea, femeia şi bărbatul care stăteau faţă în faţă au renunţat la mape şi termene-limită şi şi-au dăruit reciproc din timpul lor mult prea scurt.
Inima s-a deschis şi rochia- calea tuturor posibilităţilor şi cheia deschiderii oricăror uşi încă se afla în expectativă.
Femeie….eşti proastă, acum nu mai eşti la birou şi fata fragilă din interiorul tău vrea să-şi intre-n drepturile legale de vulnerabilitate.
Femeie…vrei să te sărute, strigă biata de ea din tine.
Las-o să trăiască şi în rochie, aşa cum trăieşte în pantaloni.
După două trei replici de bun simţ femeia din mine striga şi compara: e aşa cum l-ai visat, de mică, doar că na, se uită-n decolteul tău că e bărbat…ce să facă şi el, tu caută acolo mai departe, doar ştii teoria, doamnă în societate şi curvă în pat.
Masculinitatea lui strigă prin toţi porii: hai în pat, îl vezi, îl simţi, chimia între voi pare să fie perfectă.
Ştii teoria, nu vorbeşti despre aia, aia, cealaltă, doar de-aia ai făcut şcoala vieţii în paralel cu studiile.
O femeie trebuie să scoată tot ce e mai bun dintr-un bărbat ştii tu, din studii, de la mama, din experienţă, dar în acelaşi timp vezi cum şi el scoate la suprafaţă femeia din tine.
Cum?
Ascultându-l.
Iar tu continui să te uiţi în ochii lui şi el în decolteul tău, cele două bobiţe căprui coborând puţin mai jos spre pantaloni.
Şi cu cât îţi spune mai multe, cu atât vrei să-l cunoşti mai bine.
Şi cu cât îţi mişti buzele mai delicat, cu atât mai mult vrea să te bage-n pat mai repede.
Dar sigur, treci peste şi devii vulnerabilă pentru un sărut sub clar de lună.
Mai staiîţi şopteşte conform cadrului în care vă găsiţi.
Femeia de succes din tine însă o sabotează pe biata prostuţă romantică, “mâine ai treabă de făcut, oameni de întâlnit deci hai dă-i drumul spre casă”.
Îţi cad toate teoriile în cap când sugerează că animalul din el are nevoie de dominatoarea din tine, adică de corpul tău.
Păi cum?
Aşa repede?
Unde e bărbatul de succes de acum două ore?
Dacă vrei, am şi prezervativ”, pare să spună dintr-o furtună de priviri printre care animalul făcea eforturi supraomeneşti să iasă la suprafaţă.
E cazul ca femeia de succes din tine să-şi intre-n drepturi.
Păi cum domnule, adică după ce mapa mea s-a închis şi sufletul meu s-a deschis, TU eşti la fel de mic ca ei, ca toţi ceilalţi?
Femeia vulnerabilă, fragilă, delicată, aşa cum o ştii tu a murit…şi să ştii că ar fi vrut să fie a ta, să-i protejezi fragilitatea, ai ucis-o tu, şi alţii ca tine care voiau bucata aia de carne din ea, ochii ăia frumoşi, dar nu ca să-i sărute, ci ca să-i folosească.
Se ridică în cârje, intră la terapia intensivă din sufletul ei, iar businees woman e datoare să preia controlul situaţiei.
Vă rog să părăsiţi acest birou, afacerea cade.
Un adio şi-un prezervativ…









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu